Pakkaesittely: This Might Hurt Tarot

27.08.2023 12.00
pakkaesittely

Yleistä

This Might Hurt -pakka on ehdottomasti yksi mun suurimmista lempparipakoista. Sen kuvasto on miellyttävää ja helposti lähestyttävää ja tätä pakkaa käytän mielelläni myös asiakastulkinnoissa juurikin siitä syystä. Pakan tekijä, Isabella Rotman on saanut ikuistettua todella kiinnostavalla tavalla kaikki kortit sekä niiden tarinat.

Pakka on yksi ensimmäisistä tarot-pakoistani, ja eri versioita tästä on kertynyt hyllyyn nyt kolme kappaletta. Jos en ihan väärin muista, ensimmäinen This Might Hurt -pakkani on indie -painos numerolla kolme. Se pakka on kotona ja käytän sitä vain itse. Sen pakan kanssa en ole missään kohtaa tehnyt muille tulkintoja, eikä ole koskaan tarkoituskaan näin tehdä.

Toinen This Might Hurt tuli asiakaspakaksi tänne Hyvinvointikuplaan. Se on neljäs painos tuosta indie-pakasta. Ja kun Liminal 11 otti tämän pakan isompaan tuotantoon, tilasin saman tien Special Edition -version tästä myyntiin tulevasta pakasta.

Erot painosten välillä

Pakathan eivät ulkoisesti eroa juurikaan eri indie-painosten välillä, muutamassa kortissa näkee jotain pientä värieroa ja suurin ero on korttien reunojen väritys tai foliointi. Liminal 11 -myyntipakassa tosin on vähän suurempi ero indie-pakkoihin. Indiet ovat mattapintaisia, todella helppoja käsitellä, kun taas myyntipakka on korkeakiiltoinen ja ehkä vähän tahmainen kädessä.

Indie-pakkoja saa tällä hetkellä noin 70 euron hintaisena Suomesta, ja tuota myyntipakkaa varmaan vajaan 40 euron tienoilla. Myyntipakka on hyvin luotettavaa Liminal 11 -laatua ja Indie -pakan kortit ovat ihan ehdottomasti yhdet parhaat käsituntuman omaavat kortit.

Ostaa vaiko eikö?

Jos mietit itsellesi ensimmäistä tarot-pakkaa, voin vahvasti suositella This Might Hurt -pakkaa sen selkeän, ja silti RWS-pakkaan todella yhtenäisen kuvituksen, todella kattavan kirjasen sekä mielestäni erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu.

Pakka toimii hienosti myös pidempään kortteihin tutustuneelle. Se, että haluaako investoida indie-pakkaan (vielä kun niitä saa) vai ottaako myyntipakan, on täysin omista mieltymyksistä kiinni.