Tarotketun Sisäpiiri on Kettujengi

Mikä jengi?

Nyt on aika vetää bandana päähän ja käynnistää Tarotkettu.APP. Kettujengi pitää sisällään kuukausittain vaihtuvia vinkkejä, videoita ja veikeitä tarjouksia. Löydät Kettujengin sovelluksesta menemällä sen omalle sivulle.

  • Saat vinkkejä korttien kanssa työskentelyyn
  • Päivittäinen oma kortti + päiväkirja Tarotkettu.APP -sovelluksessa
  • Kuukausittainen meditointi korttien kanssa
  • Kuukausittain uusia rentoutuksia, meditointia ja kehonhuoltoa by Hyvinvointikupla
  • Alennuksia palveluiden hinnoista (Tarotkettu & Hyvinvointikupla)

Miten päästä mukaan?

Jos et vielä ole liittynyt Hyvinvointikuplan kanta-asiakkaaksi, kannattaa se tehdä saman tien. Kanta-asiakkuus itsessään on ilmainen, ja sen avulla kerrytetään pisteitä kaikista ostoista. Liittyminen tapahtuu varausjärjestelmän kautta. Kirjaudu sisään palveluun ja valitsemalla Kanta-asiakas -painikkeen saat liittymistiedot.

Vaihtoehto 1: Pääset Kettujengiin (ja samalla Hyvinvointikuplan Kuukausikupla) keräämällä vähintään 200 pistettä kolmen kuukauden aikajaksolla.

Vaihtoehto 2: Kettujengin jäsenyys (ja samalla Hyvinvointikuplan Kuukausikupla) tulee myyntiin myöhemmin kesällä 2024. Sen avulla voit ostaa itsellesi kolmen, kuuden tai 12 kuukauden jäsenyyden.

Lue lisää Kuukausikuplasta tästä.

Kettujengin bandana

Tunnistat Kettujengille tarkoitetut videot ja postaukset Bandanasta. Löydät kuvakkeen nyt myös Tarotkettu.APP -sovelluksen alapalkista. Kun Kettujengi on aktivoituna, näet sivulla sisältöä, joka on pelkästään jengiläisille tarkoitettu.